fb linkedin twitter rss mail
background psihoutil

 

Telefon:  0764.443.184                                 Telefon:  0721.349.765

E-mail: gabriel.pirvan@psihoutil.ro          E-mail: roxana.patrascu@psihoutil.ro  

                             

                            Psihoterapia ONLINE

     

Psihoterapia cognitiv-comportamentală se poate realiza foarte bine în cabinet dar la fel de practică și chiar mai comod prin intermediul internetului. Această formă de psihoterapie conține tehnici de schimbare a stilului disfuncțional de gândire, generator de anxietate, panică, timiditate, furie, depresie, dificultăți de integrare, afectarea funcționalității în viața personală și profesională.

Psihoterapia constă în primul rând în procesul interuman, în pregătirea psihoterapeutului și a eficienței tehnicilor folosite și în hotărârea, perseverența persoanelor de a lupta pentru ȋnsănătoșirea proprie.
Oamenii caută diverse servicii psihoterapeutice pe internet din mai multe motive, cum ar fi: găsirea rapidă a unei surse importante de informații, accesul la ședințele de psihoterapie în limba maternă. Astfel, nu am gândit să adaptăm serviciile noastre la nevoile dumneavoastră oferind ședinte de psihoterapie online. Prin aceste servicii vă putem oferi, ȋnțelegere, empatie și coordonare ȋn gestionarea simptomelor pe care le aveți.
Încercările individuale de autoterapie prin lecturarea unor materiale specifice nu sunt suficiente pentru a vă depăși dificultățile, deoarece intervin blocajele emoționale și mentale care vă țin pe loc.
Mulți oameni, animați de diverse prejudecăți și temeri, atunci când au afecțiuni anxios-depresive (atacuri de panică cu sau fară agorafobie, anxietate generalizată, fobie socială, depresie etc.) apelează la tratament naturiste și astfel simtomatologia li se agravează. Este precum atunci când avem o infecție dentară și ȋn loc să mergem la stomatolog, apelăm la suplimentele pe bază de plante și infecția avansată ă .
Simplu și util, ședințele de psihoterapie online sunt similare ședințelor de la cabinet, aceleași explicații și tehnici specifice psihoterapiei cognitiv-comportamentale, ținute mai comod și la fel de eficient. Aveți nevoie de un calculator, laptop sau telefon mobil conectat la internet (acasă sau dacă există timp posibil și adecvat, chiar de la serviciu).
La serviciile psihologice pot apela și oamenii care nu au probleme anterioare, dar vor se manifesta la adevăratul potențial și vor să optimizeze performanțele în diverse domenii.

           O altă modalitate eficientă de psihoterapie online o  reprezintă platfomele Paxonline sau Depreter (clic aici).  
                                                     Psihoterapie online

Indiferent de modalitatea aleasă de dvs., ședințe la cabinet sau online, puteți  învăța sau mai mare încredere în propriile proprii, să vă gestionați eficient probleme și să vă simțiți mai relaxat(ă) .                                                                               

Pentru programări sau pentru multe informații, contactați-ne telefonic sau prin e-mail.

Orice exersați de cât mai multe ori va deveni un obicei nou. Vă puteți dezvolta atitudini, capacități și aptitudini pentru a trăi o viață împlinită.

Copyright - S.C.P.P. Patrascu & Pirvan – PSIHOUTIL. Toate drepturle rezervate.
www. psihoutil.ro / Webdesign by Atelier de Web / 21.09.2023 - 12:21