fb linkedin twitter rss mail
background psihoutil

 

Telefon:  0764.443.184                                Telefon:  0721.349.765

E-mail: gabriel.pirvan@psihoutil.ro          E-mail: roxana.patrascu@psihoutil.ro  

                             

                            Psihoterapia ONline

     

Psihoterapia cognitiv-comportamentală se poate realiza foarte bine în cabinet dar la fel de practic și chiar mai comod prin intermediul internetului, adică, online! Această formă de psihoterapie conține tehnici de schimbare a stilului disfuncțional de gândire, generator de anxietate, timiditate, furie, depresie și, în consecință, dificultăți de integrare, funcţionare în viața personală și profesională.

Psihoterapia constă în primul rând în procesul interuman, în talentul şi pregătirea psihoterapeutului și mai ales în hotărârea,  perseverența clientului de a lupta pentru atingerea scopului propus, totodată contează şi eficienţa  tehnicilor specifice școlilor terapeutice.

Oamenii caută diverse servicii pe internet, din mai multe motive, cum ar fi: sursa importantă de informații pe cale rapidă, persoanele plecate/stabilite în straintate care își doresc să facă terapie și să își exprime trăirile în limba maternă și cu un cost mai accesibil.  De aceea ne-am gândit  să adaptăm serviciile noastre la nevoile dumneavoastră prin metodele de comunicare online. Suntem aici ca să vă oferim o mână de ajutor, vă putem sprijini atunci când simțiți că vă este greu, vă putem învăța ce înseamnă speranța și siguranța,  atunci când vă simțiți trist(ă) și nu mai găsiți rezolvări. Vă încurajăm  cu empatie să vă puneți cu încredere  problemele pe tavă – pe care  împreună să le discutăm, să le clarificăm.  Vă susținem  în deblocarea voinței, să începeți  prioritizarea și rezolvarea problemelor. Vă ghidăm într-un mod organizat pe drumul vieții care uneori vi se poate părea prea întortochiat.

Simpla teorie, lectură, cercetarea pe cont propriu, încercarea și eroarea de a ieși din labirint, întrebările fără răspuns sau chiar și cunoașterea cauzelor  nu sunt suficiente pentru a vă depăși dificultățile, deoarece intervin blocajele, care vă țin de cele mai multe ori pe loc şi aceleași obiceiuri nocive care se țin scai de dumneavoastră.

Conform zicalei ,,unde-s doi, puterea creşte”, este mai util să apelați la un ghid (psihoterapeut) care vă poate îndruma să vă canalizaţi energiile și acțiunile spre scopurile dorite. Veți avea astfel, mai rar momente de nesiguranță, temeri, nehotărâri, ezitări, nu veiţi mai da iar și iar înapoi, veți învăța să câștigați timp prețios în viața dumneavoastră de zi cu zi. Noi, ca psihoterapeuți,  vă ascultăm cu răbdare și vă susținem să găsiți propriile modalități de rezolvare a problemelor care vă framantă, vă ajutăm să vă depășiți teama de schimbare, de necunoscut.  Adaptăm programe speciale, personalizate în funcție de dorințele şi nevoile dumneavoastră (explicații,  exerciții, diverse resurse psihologice).

Comunicarea, relația terapeutică și efectuarea exercițiilor se realizează la fel de eficient și prin psihoterapia online. Așadar, aveți nevoie  doar de un calculator, laptop sau telefon mobil conectat la internet (de acasă sau dacă aveți posibilitatea, chiar de la serviciu).

Simplu și util,  ședințele  de psihoterapie  online sunt  similare ședințelor de la cabinet, aceleași explicații și tehnici specifice psihoterapiei cognitiv-comportamentale, ținute mai comod și la fel de eficient.

Psihoterapia este benefică și în cazul persoanelor care nu au problemele prezentate anterior, dar vor să se manifeste la adevăratul lor potențial și să își optimizeze performanțele în diverse domenii.

           O altă modalitate eficientă de psihoterapie online  o reprezintă platforma de tratare a anxietății (click aici).  
                                                     Psihoterapie online

Indiferent de modalitatea aleasă de dumneavoastră, şedinţe ţinute la cabinet sau  online (mai ales atunci când aveţi programul mai încărcat), puteţi învăța să dobândiți o mai mare încredere în forţele proprii, să vă manageriaţi dificultățile, şi totodată să vă simţiţi mai relaxați.

Pentru programări sau mai multe informații, ne puteți contacta la telefon sau prin e-mail.

Orice exersați de cât mai multe ori va deveni un obicei nou. Vă puteți dezvolta atitudini, capacități și aptitudini care vă aduc fericire și succes repetând-le până ce devin o parte a personalității dumneavoastră.

Copyright - S.C.P.P. Patrascu & Pirvan – PSIHOUTIL. Toate drepturle rezervate.
www. psihoutil.ro / Webdesign by Atelier de Web / 30.11.2020 - 15:19