fb linkedin twitter rss mail
background psihoutil

 

Telefon:  0764.443.184                                Telefon:  0721.349.765

E-mail: gabriel.pirvan@psihoutil.ro          E-mail: roxana.patrascu@psihoutil.ro  

                             

                            Psihoterapia ONline

     

.      Psihoterapia cognitiv-comportamentală se poate realiza foarte bine în cabinet dar la fel de practic și chiar mai comod prin intermediul internetului, adică, online! Această formă de psihoterapie conține tehnici de schimbare a stilului disfuncțional de gândire, generator de anxietate, panică, timiditate, furie, depresie, dificultăți de integrare, afectarea funcţionării în viața personală și profesională.

.      Psihoterapia constă în primul rând în procesul interuman, în pregătirea psihoterapeutului și a eficienţei tehnicilor utilizate și mai ales în hotărârea, perseverența persoanei de a lupta pentru ȋnsănătoşirea proprie.
.      Oamenii caută diverse servicii psihoterapeutice pe internet din mai multe motive, cum ar fi: găsirea rapidă a unei surse importante de informaţii, accesul la şedinţe de psihoterapie în limba maternă. Astfel, ne-am gândit să adaptăm serviciile noastre la nevoile dumneavoastră oferind şedinţe de psihoterapie online. Prin aceste servicii vă oferim susţinere, ȋnţelegere, empatie şi coordonare ȋn gestionarea simptomelor pe care le aveţi.
.      Încercările individuale de autoterapie prin lecturarea unor materiale specifice nu sunt suficiente pentru a vă depăşi dificultăţile, deoarece intervin blocajele emoţionale şi mentale care vă ţin de cele mai multe ori pe loc.
.      Mulţi oameni, animați de diverse prejudecăţi şi temeri, atunci când au afecţiuni anxios-deresive (atacuri de panică cu sau fară agorafobie, anxietate generalizată, fobie socială, depresie etc.) apelează la tratamente naturiste şi astfel simtomatologia li se agravează. Este precum atunci când avem o infecţie dentară şi ȋn loc să mergem la stomatolog, apelăm la suplimentele pe bază de plante şi infecţia avansează.
.      Simplu și util,  ședințele de psihoterapie online sunt similare ședințelor de la cabinet, aceleași explicații și tehnici specifice psihoterapiei cognitiv-comportamentale, ținute mai comod și la fel de eficient. Aveți nevoie de un calculator, laptop sau telefon mobil conectat la internet (acasă sau dacă aveți timp, posibilitatea şi cadrul adecvat, chiar de la serviciu).
.     La serviciile psihologice pot apela și persoanele care nu au problemele menționate anterior, dar vor să se manifeste la adevăratul lor potențial și să își optimizeze performanțele în diverse domenii.

           O altă modalitate eficientă de psihoterapie online  o reprezintă platformele de tratare a anxietății sau a depresiei (clic aici).  
                                                     Psihoterapie online

.      Indiferent de modalitatea aleasă de dumneavoastră, şedinţe la cabinet sau online, puteţi învăța să dobândiți o mai mare încredere în forţele proprii, să vă manageriaţi eficient problemele şi să vă simţiţi mai relaxat(ă).                                                                                Pentru programări sau pentru mai multe informații, ne puteți contacta la telefon sau prin e-mail.                                                                                                                                      Orice exersați de cât mai multe ori va deveni un obicei nou. Vă puteți dezvolta atitudini, capacități și aptitudini pentru a trăi o viață ȋmplinită.

Copyright - S.C.P.P. Patrascu & Pirvan – PSIHOUTIL. Toate drepturle rezervate.
www. psihoutil.ro / Webdesign by Atelier de Web / 29.05.2022 - 08:30