fb linkedin twitter rss mail
background psihoutil

Telefon: 0721.349.765                                 Telefon: 0764.443.184                      

 E-mail: roxana.patrascu@psihoutil.ro     E-mail: gabriel.pirvan@psihoutil.ro

 

                                       Psihoutil

 

        PSIHOUTIL este o societate civilă profesională de psihologie acreditată de Colegiul Psihologilor din România, alcătuită din ROXANA PĂTRAȘCU – psihoterapeut cognitiv  comportamentalist, psiholog clinician și GABRIEL PÎRVAN – psihoterapeut cognitiv comportamentalist, psiholog școlar.

.      Serviciile cabinetului Psihoutil se adresează persoanelor de toate vârstele, cuplurilor și  familiilor. Noi vă oferim o varietate de servicii profesionale, cum ar fi evaluare psihologică și diagnoză, psihoterapie cognitiv-comportamentală și dezvoltare personală pentru rezolvarea următoarelor tipuri de probleme:

.       Sau pur și simplu o mai bună cunoaștere de sine, îmbunătățirea calității vieții dumneavoastră, un mai bun management al timpului, relaţii armoniase cu cei dragi, echilibru emoțional și evoluție personală.

.      Toate aceste schimbări pozitive le realizăm treptat într-un mediu plăcut, confortabil, bazat pe încredere și confidenţialitate.

Pentru informaţii suplimentare  sau programări, vă rugăm să ne contactaţi!

 

.      “A cere ajutor este un semn de înţelepciune şi tărie de caracter. Nimeni nu trece prin viaţă sau nu lucrează de unul singur.” Bruce Hyland

Copyright - S.C.P.P. Patrascu & Pirvan – PSIHOUTIL. Toate drepturle rezervate.
www. psihoutil.ro / Webdesign by Atelier de Web / 18.06.2019 - 04:28